Peter Schmeitz

Peter SchmeitzIk ben werkzaam bij het ministerie van Economische Zaken als projectleider Schaliegas. Schaliegas is een gevoelig maatschappelijk issue. Het ministerie onderzoekt op dit moment of de opsporing en winning van schaliegas en –olie in Nederland moet worden toegestaan en zo ja, waar en onder welke voorwaarden.

Daarnaast ben ik actief als personal coach binnen EZ en daarbuiten. Met mede pionier Jan Fokke Oosterhof ben ik expeditieleider binnen het Munro project. In dat project stimuleren we mensen het beste uit zichzelf te halen door fysieke, mentale en geestelijke expedities met de Schotse Highlands als inspiratiebron (binnenkort online www.themunroproject.nl).

Ik ben altijd benaderbaar voor een inspirerend gesprek. Ook werk ik veel samen met Jan Fokke Oosterhof. Wij zijn dan ook samen inzetbaar. Meer specifiek kun je me inschakelen als:

  • spreker
  • adviseur/sparring partner
  • personal coach en expeditieleider

Inhoudelijk kun je me benaderen over vraagstukken rond landbouw, voedsel, energie en duurzaamheid. Los daarvan ben ik inzetbaar voor het creëren van maatschappelijke beweging, zingeving of strategische positionering van jouw persoon of organisatie in de bredere maatschappelijke context. Verder ben ik als pionier uiteraard graag bereid om nieuwe terreinen te verkennen, dus als je durft…?!

Contact 

Je kunt contact met met opnemen via email: Peter.schmeitz@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.