Jan Fokke Oosterhof

Jan Fokke OosterhofJan Fokke Oosterhof pioniert vanuit zijn bedrijf Bestaansverwondering als spreker, avonturier, influencer, blogger en expeditieleider. Hij spreekt, schrijft, coacht en adviseert over het verleggen van grenzen en realiseren van doelen en neemt je mee op expeditie. Hij betoogt dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf voor mogelijk houdt. Zelf was hij na (pool)expedities volgens SBS6 een van de grootste avonturiers allertijden.

Het essay van Jan Fokke betoogt dat publieke pioniers meer gebruik moeten maken van de ondernemers die actief zijn op maatschappelijk vlak, de zogeheten ‘Rebels with a Cause’, tevens de titel van zijn essay.

Ook Jan Fokke is een Rebel with a Cause. Na 26 jaar actief te zijn geweest als ondernemer beweegt hij zich nu het liefste op het snijvlak van sport, maatschappij, goede doelen en pionieren. Hij wil zijn brede ervaring, opgedaan in diverse projecten en (eigen) ondernemingen, aanwenden binnen maatschappelijke projecten of goede doelen-organisaties. Hij is een ervaren ondernemer met een balans tussen (strategische) inzicht en (operationeel) doen.

Zo trainde hij zes mensen met de zenuwziekte MS voor de vierdaagse, ontwikkelde een website, genereerde persaandacht en fondsen en schreef er een boek over dat nu 8.000 keer in de gezondheidszorg is verspreid, met voorwoorden van politicus Job Cohen en Kamiel Maase (Nederlands recordhouder Marathon en 10k). Ook droeg hij bij aan een crowdfundingwebsite zodat een documentaire over seksuele mishandeling van jongens van de grond kon komen. Hij vertaalde het boek over de snelste blinde marathonloper ter wereld voor de stichting Light for the World en ondersteunt bij het in de markt zetten van het boek.

Je kunt Jan Fokke als volgt inschakelen:

  • Spreker voor inspiratielezingen
  • Adviseur/ sparring partner
  • Expeditieleider
  • Interimopdrachten en projectmanagement
  • Frisse (storm)wind tijdens denktanks/ brainstorms
  • Ontwikkelen en in de markt zetten van boekproducties

In samenhang met het essay ‘Rebels with a Cause’ kun je Jan Fokke inschakelen bij beantwoording van volgende vragen:

  •  Wie zijn de Rebels with a Cause?
  •  Waar vind ik ze?
  •  Hoe boek ik resultaat door hen te betrekken?
  •  Hoe werk ik samen met hen?

Jan Fokke is altijd benaderbaar voor een inspirerend gesprek bij koffie. Ook werkt hij graag samen met Peter Schmeitz. Ze zijn  samen inzetbaar als duo ‘Publieke Pionier | Rebel with a Cause’.

Contact

Logo BVJe kunt me als volgt benaderen:

06-46321317

Twitter: @janfokke

http://janfokkeoosterhof.nl

janfokke@oosterhof.cc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.