#PubliekePioniers

Home » Essayisten » Jan Fokke Oosterhof

Jan Fokke Oosterhof

Tweets #PubliekePioniers

Tweets Jan Fokke Oosterhof

Advertenties

Jan FokkeJan Fokke Oosterhof pioniert vanuit zijn bedrijf Bestaansverwondering als spreker, blogger en expeditieleider. Jan Fokke spreekt, schrijft, coacht en adviseert over het verleggen van grenzen en realiseren van doelen en neemt je mee op expeditie. Hij betoogt dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf voor mogelijk houdt. Zelf was hij na (pool)expedities volgens SBS6 een van de grootste avonturiers allertijden.

Het essay van Jan Fokke betoogt dat publieke pioniers meer gebruik moeten maken van de ondernemers die actief zijn op maatschappelijk vlak, de zogeheten ‘Rebels with a Cause’, tevens de titel van zijn essay.

Ook Jan Fokke is een Rebel with a Cause. Na 20 jaar actief te zijn geweest als ondernemer beweegt hij zich nu het liefste op het snijvlak van sport, maatschappij, goededoelen en pionieren. Hij wil zijn brede ervaring, opgedaan in diverse projecten en (eigen) ondernemingen, aanwenden binnen maatschappelijke projecten of goededoelen-organisaties. Hij is een ervaren ondernemer met een balans tussen (strategische) inzicht en (operationeel) doen.

Zo trainde hij zes mensen met de zenuwziekte MS voor de vierdaagse, ontwikkelde een website, genereerde persaandacht en fondsen en schreef er een boek over dat nu 8.000 keer in de gezondheidszorg is verspreid, met voorwoorden van politicus Job Cohen en Kamiel Maase (Nederlands recordhouder Marathon en 10k). Ook droeg hij bij aan een crowdfundingwebsite zodat een documentaire over seksuele mishandeling van jongens van de grond kon komen. Hij vertaalde het boek over de snelste blinde marathonloper ter wereld voor de stichting Light for the World en ondersteunt bij het in de markt zetten van het boek.

Met medepionier/-essayist Peter Schmeitz is Jan Fokke expeditieleider binnen het Munro project. In dat project stimuleren we mensen het beste uit zichzelf te halen door fysieke, mentale en geestelijke expedities met de Schotse Highlands als inspiratiebron (binnenkort online http://www.themunroproject.nl).

Je kunt Jan Fokke als volgt inschakelen:

 • Spreker voor inspiratielezingen
 • Adviseur/ sparring partner
 • Expeditieleider
 • Interimopdrachten en projectmanagement
 • Webontwikkeling in combinatie met copy writing
 • Frisse (storm)wind tijdens denktanks/ brainstorms
 • Ontwikkelen en in de markt zetten van boekproducties

In samenhang met het essay ‘Rebels with a Cause’ kun je Jan Fokke inschakelen bij beantwoording van volgende vragen:

 •  Wie zijn de Rebels with a Cause?
 •  Waar vind ik ze?
 •  Hoe boek ik resultaat door hen te betrekken?
 •  Hoe werk ik samen met hen?

Jan Fokke is altijd benaderbaar voor een inspirerend gesprek. Ook werkt hij graag samen met Peter Schmeitz. Ze zijn  samen inzetbaar als duo ‘Publieke Pionier | Rebel with a Cause’.

Contact

Logo BVJe kunt me als volgt benaderen:

06-46321317

Twitter: @janfokke

www.bestaansverwondering.com

janfokke@oosterhof.cc

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Reacties

Tweets Simone Huijs

 • RT @ZefHemel: Op excursie in Guangzhou, China. In deze megastad van 15 miljoen inwoners is alle auto- en fietsverkeer elektrisch. De lucht… 1 month ago
 • RT @GemZaanstad: Tijdens het allereerste landelijke @democratiefeest viert Nederland de democratie. Ook Zaanstad. Wie stapt op 30 augustus… 1 month ago
 • RT @AandeZaan: Platform a/d Zaan zoekt vrijwillige onafhankelijke programmamakers met interesse/expertise in sociale, maatschappelijke, cul… 2 months ago

Tweets Janjoost Jullens

%d bloggers liken dit: